Lørdagsåbent


Lørdag d. 6. februar 2016 holder Vejle Stadsarkivs læsesal åbent kl. 10-14.Åbning af udstillingen ”Vejle Fjord - Visuelle åndehuller”


Lørdag den 6. februar kl. 11 på Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle
 

Vejle Stadsarkiv har hermed fornøjelsen at invitere til åbning af udstillingen Vejle Fjord - Visuelle åndehuller. Udstillingen viser fotografier taget til bogen VEJLE FJORD - historie, natur, mennesker, kultur, udgivet på Byhistorisk Forlag.
 

Fotograferne Mette Mørk og Mads Hansen har i løbet af halvandet år arbejdet sig rundt i området for at se fjorden på en anden måde.
 


De har ledt efter det, man ikke ser ved første øjekast - eller har forsøgt at se det på nye måder. Målet har været at skabe små visuelle åndehuller og oplevelser i det store værk.

Bogen om Vejle Fjord er en blanding af historiske billeder og nutidige stemninger og steder. Ved sådan en jagt på visuelle vitaminpiller vælger man til og vælger fra, når bogen i den sidste ende skal på plads. Udstillingen viser det nutidige - lidt fra bogen og en hel del af det, der ikke kom med.

Fotograf: Mads Hansen

 

 Månedens billede


Vinterstemning med Vejlefjordbroen og båden "Sirius", februar 1979.
 

Anlæggelsen af Vejlefjordbroen begyndte i 1975 og broen blev indviet den 1. juli 1980.

Fotograf: Pressefotograf Svend Erik Jacobsen, Foto: Vejle Stadsarkiv.

 


 

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk