Lørdagsåbent

I morgen d. 4. februar er der lørdagsåbent på arkivet. Du kan se vores aktuelle udstilling med vintermotiver af Oskar Jensen, og selvfølgelig også gøre brug af læsesalen.Vi holder åbent fra kl. 10-14, så kig endelig ind.

Og tak til alle jer, der kom forbi til udstillingsåbningen d. 7. januar, hvor vi havde besøg af henved 130 gæster på en (lør)dag.

 
Foto: Vejle Stadsarkiv. Fotograf: Vibeke Østergaard.  

 

Bliv klogere på Vejle Stadsarkiv

Hvis du har lyst til at blive lidt klogere på Vejle Stadsarkiv, kan du med fordel holde øje med den næste udgave af Vejle Kommunes Velfærdsmagasin, som udkommer i første halvdel af februar. Magasinet indeholder en temaartikel om Vejle Stadsarkiv, så hold øje med posten, eller lån din nabos eksemplar, hvis du har lyst til at læse med.

Kommende arrangementer

Torsdag d. 23. februar 2017 kl. 19.00 er der generalforsamling i Byhistorisk Selskab på Vejle Bibliotek. Efter generalforsamlingen er der foredrag ved historiker Poul Ulrich Jensen, der i anledning af 100-året for salget af De Vestindiske Øer fortæller om emnet set ud fra sit arbejde med hans kommende bog: Under solgudens glødende scepter. Lægeberetninger fra 1800-tallets Dansk Vestindien.

Tilmelding er ikke nødvendig. 

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk