Om en uge går det løs i Vejle. Kom til Spotlight 2017. Hos os handler det om:


BFF - bedste venner - nu og i gamle dage

Hvordan var det egentlig at være venner i gamle dage? Boede vennerne på vejen? Hvor legede man henne, og hvad legede man? Hvad var en god ven, og hvad var en dårlig ven?

Var det anderledes at have en god ven i gamle dage end at have en god ven i dag? Er en ven på nettet en lige så god ven som en ven på vejen? Hvor godt kender du din ven?

Besøg os og mød gode venner fra gamle dage, og bliv klogere på dine egne venner. Du kan være med i vores venne-konkurrence, og måske bliver du eller din ven den heldige vinder af årets Spotlight-konkurrence på stadsarkivet, og vinder et gavekort til City Vejle. Her er lidt praktiske oplysninger:

HVOR:
Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17

HVORNÅR:
Fredag d. 22. september kl. 10-15

MÅLGRUPPE:
Børn i alderen 5 til 12 år

FORBEREDELSE:
Medbring en ven og nysgerrighed

DELTAGELSE:
Ingen tilmelding nødvendig
Fotograf: Ukendt. Foto: Vejle Stadsarkiv.  

Lige uden for os i Mariaparken, er der masser af andre gode tilbud på næste fredag. Eftermiddagen byder f.eks. på chilismagning v. Chili Klaus. Du kan se mere om hele festivalen på Spotlights egen hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål til BFF (best friends forever) på stadsarkivet, kan du kontakte Pernille Schou på tlf. 76 81 20 00 el.pscho@vejle.dk. Vi glæder os til at møde dig og dine venner på næste fredag.

Kulturnat Vejle

Fredag d. 1. september blev der afholdt Kulturnat Vejle. Lidt over 30 borgere valgte i forbindelse med Kulturnatten, at tage imod vores opfordring til at komme forbi og se og høre om Vejle Stadsarkiv.

Afdelingsleder Uffe Thyssen stod for aftenen. Der blev flittigt spurgt ind til arkivets opgaver, ligesom der under rundvisningen i bygningen, den tidligere Amtmandsbolig i Vedelsgade, blev stillet mange nysgerrige spørgsmål.
Fotograf: Vibeke Østergaard. Foto: Vejle Stadsarkiv.   

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk