Se og hør små digitale historier

I 1918 blev Vejle ramt af Den Spanske Syge, som var en influenza epidemi. Den historie og andre mere eller mindre ligeså dramatiske fortællinger kan du nu se og høre på arkivets hjemmeside.

Historierne er egentlig produceret til undervisningsbrug til børn og unge, men voksne må selvfølgelig også gerne kigge med.

Den Spanske Syge finder du her til venstre.

Klik her og se og hør flere små fortællinger om f.eks. børn på arbejde og den store konfirmationsdag på "oldemors" og "oldefars" tid.

"Hjem Kære Hjem" på arkivets hjemmeside

Har du set udstillingen "Hjem Kære Hjem" i forhallen i Vejle Kommune, Skolegade 1?
Hvis ikke ...
... har du nu mulighed for at se og høre 11 nydanskere fortælle om, hvordan det er at starte forfra og finde et nyt hjem i Løget, i Vejle og i Danmark her på Stadsarkivets hjemmeside.

Klik her for at se "Hjem Kære Hjem" i en webudgave.
Foto: Vejle Stadsarkiv.  

Sommerudsalg på arkivet

Brugte, men billige bøger til salg fra onsdag d. 17. august 2011. Kom og gør en god handel ...

Vi har ryddet op i vores håndbogssamling og udtaget en masse dubletter, som vi nu sætter til salg. Det drejer sig både om bøger om Vejle og omegn, og om bøger med mere generelt tema. Bøgerne koster 5, 10 og 20 kroner, så kom og gør et godt køb!

Kig ind på arkivet i almindelig åbningstid og se, om ikke der er et eller andet, der kunne interessere.

Salget begynder onsdag den 17. august kl. 10 og fortsætter indtil 31. august (eller så længe lager haves!)

Vi har åbent mandag-torsdag kl. 10-16 og fredag kl. 10-12.

Læsesalen holder lukket d. 19. august

På grund af temadag for arkivets medarbejdere er læsesalen desværre lukket fredag d. 19. august 2011. Læsesalen har naturligvis åbent torsdag d. 18. august fra 10-16, og igen fra mandag d. 22. august i samme tidsrum. På gensyn. 

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk