Mens vi venter…

på det nye Vejle Stadsarkiv, som vi står midt i ombygningen af, bringer vi et smugkig på en del af de kommende publikumsfaciliteter (læsesal m.v.), som bl.a. indrettes i rummene ud mod Mariaparken.

Som I kan se nedenfor, er der et stykke vej igen, inden vi for alvor kan byde dig velkommen i vores domicil i den tidligere amtmandsbolig i Vedelsgade. Vi arbejder videre på sagen.
 

Foto: Vejle Stadsarkiv. Foto: Vejle Stadsarkiv.

 

Kan du hjælpe?

I vores samling har vi en række dias med et postbud ansat ved Vejle Postvæsen. Vi mangler oplysninger om postbuddet på billedet - hans navn, bopæl mv. Vi ved, at han nok havde en kolonihave. Kan du hjælpe?


Billedet vurderes til at være fra 1950’erne. I har tidligere hjulpet os i forbindelse med efterlysninger, så vi håber at I også kan hjælpe os den her gang.

Hvis du har oplysninger om postbuddet på billedet kan du skrive til Vibeke Østergaard på vioje@vejle.dk.

Du kan klikke på billedet, hvis du har brug for at se nærmere på vores postbud.
Foto: Vejle Stadsarkiv.  

Arrangementer

Det er er blevet tid til generalforsamling i Byhistorisk Selskab, hvilket finder sted onsdag d. 18. februar 2015 kl. 19 i foredragssalen på Vejle Bibliotek.
Efter generalforsamlingen er der foredrag ved tidligere biskop over Ribe Stift Elisabeth Dons Christensen. I 2015 er det 100 år siden, at bl.a. kvinder fik valgret til Rigsdagen ved en ændring af Grundloven. I den anledning underholder Elisabeth Dons Christensen med et foredrag med titlen kvindekamp og kirkekamp. Se mere på selskabets hjemmeside.

Tirsdag d. 10. februar 2015 kl. 19.30 holder historiker Niels Arne Sørensen foredrag om Coca-Colas lange vej til Danmark. Læs mere på Folkeuniversitetet i Vejles hjemmeside, hvor du også finder mere om de tre spændende offentlige naturvidenskabelige foredrag, som afholdes på Rødkilde og Rosborg Gymnasium henholdsvis d. 17. og d. 24. februar og d. 3. marts 2015.
  

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk